Massatges

El Massatge és una font de plaer, de salut i de benestar. El massatge ens cuida, ens reconforta i ens transforma. També ens harmonitza, ens calma i reconcilia el cos, la ment i les emocions.

Quiromassatge

55 minuts                            45€

Massatge realitzat amb olis vegetals i essencials amb manipulacions i pressions manuals fortes i profundes, que ajuden a la musculatura a eliminar bloquejos, alliberar les tensions del dia a dia i a recuperar la seva potencia i elasticitat.

Técniques osteopàtiques.

 

Esportiu

55 minuts                             45€

Massatge indicat per recuperar el to desprès o abans de realitzar esport o activitats que requereixin un esforç muscular. Segons l'objectiu concret que tingui el massatge, les tècniques i moviments s'adaptaran a la situació.

 

 

 

Relax

55minuts                              45€

Afluixa, calma i reconforta...  aquest es l'objectiu d' aquest massatge neurosedant.   Massatges amb passos llargs i ritme lent amb olis essencials calents, que et transportaran als racons més càlids de la teva ànima.Massatge des de el cap fins als peus.

 

 

 

Relax 30´

 30minuts                             30€

Afluixa, calma i reconforta...  aquest es l'objectiu d' aquest massatge neurosedant.   Massatges amb passos llargs i ritme lent amb olis essencials calents, que et transportaran als racons més càlids de la teva ànima.Massatge de cames i esquena.

 

 

 

Relax 80´

80 minuts                            55€ 

Afluixa, calma i reconforta...  aquest es l'objectiu d' aquest massatge neurosedant.   Massatges amb passos llargs i ritme lent amb olis essencials calents, que et transportaran als racons més càlids de la teva ànima.Massatge des de el cap fins als peus.

 

 

Craneofacial+Podal

40 minuts                          35€

És un tipus de massatge que abasta la zona facial, el coll, les espatlles i el cap i que està especialment indicat com a teràpia per a persones amb espatlles carregades, migranyes, estrès i tensions a la zona del coll.

També es treballarà la planta del peu, aconseguint equilibar desajustos energètics i aconseguint una plena tranquil·litat.

 

 

 

Geotermal

80 minuts                         70€

Deixa anar totes les tensions acumulades amb aquest massatge que utilitza pedres volcàniques calentes i fredes, a més de les mans, per a restablir l’equilibri intern i alleujar els dolors musculars. És ideal per a persones tenses, angoixades i fredoliques.

 

Circulatori

40minuts                            35€

És un tipus de tractament en el qual s’utilitza tècniques ascendents per mobilitzar els líquids retinguts, pel seu filtratge i la posterior eliminació.                Tot això, va acompanyat de         pressoteràpia i gel fred.         

Drenatge Limfàtic

55minuts                               45€

 És una tècnica que es realitza amb les mans a través de moviments molt suaus, lents i repetitius que afavoreixen la circulació de la limfa,       millorant així quadres           edematosos, inflacions i             retencions de líquids orgànics.                                                                                                   

A la Carta

A consultar.

Escolliu el massatge o tractament que vulgueu i deixeu-vos portar per la tècnica mil·lenària curativa més antiga del món.

Podeu escollir el temps, el tipus de massatge i els olis que mès us agradin.

 

Estic d'acord en que aquestes dades s'emmagatzemin i processin amb la finalitat d'establir contacte. Sóc conscient que puc revocar el meu consentiment en qualsevol moment. Finalitat principal: Gestió reserves e informaciò. Responsable: KayTeràpies. Leegitimació: Relació contractual, consentiment de l'usuari. Destinataris: No hi ha cessions de dades a tercers, ni transferències internacionals de dades llevat obligació legal. Drets: Exercici de drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, revocació del consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a RGPD posant en l'assumpte exercici de drets. Informació addicional: Podeu consultar l'informació adicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privacitat i avís legal.*

* Indica los campos obligatorios

Contacta'ns:

Whatsapp:  655300002

E-mail: info@kayterapies.com

 

Kayteràpies2021©Copyright.       Tots els drets reservats.